Kérjen ajánlatot online!

Néhány adat megadásával azonnali előzetes online kalkulációt küldünk Önnek! Tegyen próbára minket!


 
 • Fonsetetur sadipscing

  The Futurist

  Windows & Doors

  Fonsetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor
  invidunt ut labore et dolore magna aliquyam
  images
  minimalism.
 • Fonsetetur sadipscing

  The Futurist

  Windows & Doors

  Fonsetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor
  invidunt ut labore et dolore magna aliquyam
  images
  minimalism.
images
Árnyékolás
Árnyékolástechnika

Termékcsoportok

 • Redőny: saját gyártású külső tokos alumínium redőnyeink mellett népszerűek a műanyagból készült külsőtokos és felső tokos termékeink is.
 • Beltéri árnyékolásra alkalmas termékeink: reluxa, szalagfüggöny, sávroló, roletta.
 • Zsalúzia: kültéri árnyékolás, mely alkalmas közintézmények, irodaházak, ipari épületek, modern jellegű magánházak nagy üvegfelületeinek árnyékolására.

Műanyag redőny
A műanyag redőny egy nagyon népszerű, tartós és praktikus megoldás az ablakok és ajtók árnyékolására. A redőny lapjai műanyagból készülnek, amelyek kiváló minőségűek és könnyen karbantarthatóak. Az anyagnak köszönhetően a redőny ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamú. Emellett a műanyag redőny árnyékoló képessége kiváló, így hatékonyan védi a belső tereket a túlzott napfénytől és a meleg levegőtől. Többféle színben és méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő változatot. A műanyag redőny telepítése egyszerű, és a redőny kényelmesen mozgatható, könnyen kezelhető. Összességében a műanyag redőny egy kiváló választás azoknak, akik egy tartós, praktikus és hatékony árnyékoló megoldást keresnek.


Jellemzők:

 • kedvező ára miatt széles körben terjedt el
 • tokszerkezete több rétegben porfestett acéllemez, mely vakolható kivitelben is kérhető
 • 37 mm-es kiváló, UV-stabil redőnylamellák

Alumínium redőny
Az alumínium redőny egy erős, tartós és elegáns megoldás az ablakok és ajtók árnyékolására. A redőny lamellái alumíniumból készülnek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a mechanikai behatásoknak. Az anyag kiváló minősége miatt az alumínium redőny hosszú élettartamú és könnyen karbantartható. Az alumínium redőny árnyékoló képessége kiváló, így hatékonyan védi a belső tereket a túlzott napfénytől és a meleg levegőtől. Többféle színben és méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő változatot. Az alumínium redőny telepítése egyszerű, és a redőny kényelmesen mozgatható, könnyen kezelhető. Emellett az alumínium redőny nagyon biztonságos megoldás, mivel erős és nehéz anyagból készül. Összességében az alumínium redőny egy kiváló választás azoknak, akik egy tartós, praktikus és elegáns árnyékoló megoldást keresnek.


Jellemzők:

 • hosszú élettartamú, kiváló színtartó képesség
 • korrózióálló alumínium szerkezet
 • szilárdságának köszönhető a nagyobb biztonsági védelem
 • jó zaj- és hangszigetelő tulajdonság
 • motoros meghajtással is működtethető

Felsőtokos redőny
A felsőtokos redőny egy nagyon népszerű árnyékoló megoldás, amelyet gyakran használnak ablakok és ajtók előtt. A redőny lapjai rugalmas anyagból készülnek, amelyek könnyen feltekerve elhelyezhetőek a felsőtokban. Az árnyékoló képessége kiváló, így hatékonyan védi a belső tereket a túlzott napfénytől és a meleg levegőtől. Többféle színben és méretben elérhető, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő változatot. A felsőtokos redőny telepítése egyszerű, és a redőny kényelmesen mozgatható, könnyen kezelhető. Emellett a felsőtokos redőny nagyon praktikus megoldás, mivel a redőny lapjai szinte teljesen eltűnnek, amikor feltekerve vannak, így nem zavarják a kilátást, és tágasabb érzetet kölcsönöznek a helyiségnek. Összességében a felsőtokos redőny egy kiváló választás azoknak, akik egy praktikus, stílusos és hatékony árnyékoló megoldást keresnek.


Jellemzők:

 • meglévő áthidalóba építhető, így nagyban helytakarékos
 • nem szükséges toktoldó a nyílászárókra, így nagyobb üvegfelelet érhető el

Kapcsolat
Kérdése van? Írjon nekünk!
images
Nyitva tartás
H: 10.00 - 19.00

K: 8.00 - 17.00

Sz: 8.00 - 17.00

Cs: 7.00 - 16.00

P: 8.00 - 17.00
Hívon minket!